Medlemsfordele

Sommerlyst Pony og Islænderklub

-Plads til sjov og leg

Vedsted Mølle er din lokale rideudstyrsbutik.

Er du medlem af sommerlyst Pony og Islænderklub, får du 15% i klubrabat på udvalgte produkter, hver gang du handler i butikken. (Husk blot at medbringe gyldigt medlemskort)

Du finder alt hvad hjertet begærer, til hest og rytter.

Vi har alle de førende mærker!

RBH - SD Design - Roeckl - ELT  - QHP - Di Niro - OneK - Scharf - Equipage - Montar - Hansbo - Fairplay - EuroStar - HV Polo - Emperial Riding - Catago - FirTech - Acavallo.

Gælder IKKE pleje/tilskud - bestillingsvarer - hestebolsjer og foder.

Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Som medlem af Sommerlyst Pony og Islænderklub får du 10% klubrabat i Agroland i Vamdrup, på udvalgte produkter, hver gang du handler i butikken. ( Husk at medringe gyldigt medlemskort)

Gælder ikke i forvejen nedsatte vare - foder og tilskudsprodukter.

www.agroland.dk

SOMMERLYST PONY OG ISLÆNDERKLUB - HINDBALLEVEJ 6, 6630 RØDDING - CVR 32030734